|
|
|
|
|
|
הוסף הודעה לפורום
|
•
|
בטריה מפסיקה לעבוד אחרי כמה דק
|
עמרי123 |
|
|
Jun 23, 2024 | 22:42 |
|
שלום לכולם
יש לי בטריה 36v 10s4p לסקייטבורד חשמלי שבניתי.
היא הגיע עם 2 חוטים, חיברתי לה קונטור xt60 (שמתחבר לבקר) וחיבור לטעינה. הטענתי אותה full.
הסקייטבורד נוסע דקה ומפסיק, הבקר נכבה לגמרי. מנסה להדליק אותו לא נדלק. דקה 2 אחרי זה (אני נוגע קצת בחוטים) הוא נדלק וככה - נוסע דקה מפסיק.
כשהוא עובד ומדליק את הבקר אני משחק בחוטים לבדוק אם יש מגעים רופפים והכל נראה תקין, מתחיל נסיעה, דקה. נכבה.
יש למישהו מושג מה קורה ??
|
|
|
|
|
|
•
|
שנאי לפס לד 20 מטר -ירידת מתח
|
rafih |
|
|
Jun 16, 2024 | 13:03 |
|
אני רוצה לקנות פס לד עם הספק של 14W למטר, באורך 20 מטר.
איזה שנאי 12V ידרש כדי שלא תהיה נפילת מתח בסוף הפס?
איך מחשבים את גודל השנאי הנדרש?
תודה
רפי
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jun 16, 2024 | 13:58 |
|
וירידת מתח לא תלויה בספק, אלא בכבילה לפס הלדים.
קודם כל הספק, צריך להיות לפחות בזרם של 25 אמפר שזה בוואטים 300W ורצוי ספק 350W.
מבחינת כבילה, צריך להזין את הפס לפחות בשלוש מקומות (בהתחלה באמצע ובסוף) ובגידים בשטח חתך של 2.5 ממ"ר לפחות.
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jun 09, 2024 | 10:21 |
|
אהלן,
יש לי מזגן קטן שהמתקין לא עשה לו נקודת חשמל. אמר שזה בסדר לחבר למפצל.
למפצל מחובר גם מחשב ומסך ועוד כמה דברים. יחסית המחשב צורך הרבה חשמל.
מאז ההתקנה המחשב והמסך לא מפסיקים לקפוץ, המחשב מדי פעם לא עובד, מדי פעם קורס תוך כדי עבודה. ניתקתי את המזגן והכל בסדר.
עכשיו השאלה, האם יש אופציה בכלל לעשות נקודת חשמל למזגן מבלי להעמיס על שאר הדברים בחדר?
או שככל הנראה דרושה עבודת חשמל יותר גדולה בבית?
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jun 03, 2024 | 14:39 |
|
שלום
אני בונה בית חדש ואני מעוניין להוסיף שקע צמוד לקופסת ביקורת של שני תריסים. השקע ישמש מצלמה עם צריכת חשמל נמוכה. אני רואה שבקופסת התריסים יש חוטים שיורדים למטה אל מתג התריס.
האם ניתן להשתמש בתשתית שנמצאת בקופסה לצורך יצירת שקע נוסף כך שהחשמל בו לא יהיה תלוי במצב במתג התריס? מצ"ב תמונה.
העבודה תבוצע כמובן ע"י חשמלאי. אני בוחן מס' אפשרויות ואני רק רוצה להבין האם אפשרי.
תודה!
ארז
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jun 03, 2024 | 14:28 |
|
שלום
אני בונה בית חדש ואני מעוניין להוסיף שקע צמוד לוונטה שנמצאת בשירותי האורחים. לוונטה יש 3 חוטים (תמונה מצורפת).
האם ניתן להשתמש בתשתית הוונטה לצורך יצירת שקע נוסף כך שהחשמל בו לא יהיה תלוי במצב מתג הוונטה?
העבודה תבוצע כמובן ע"י חשמלאי. אני בוחן מס' אפשרויות ואני רק רוצה להבין האם אפשרי.
תודה!
ארז
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
May 29, 2024 | 00:45 |
|
רכשתי לחצן מדרגות, וכשפתחתי אותו- ראיתי שיש שם 2 חוטים אדומים שיוצאים מהמתג. [נראה שזה קשור לנורית] מה אני אמור לעשות איתם? מה לחבר למה?
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
May 28, 2024 | 13:41 |
|
אהלן. קניתי כיריים אינדוקציה של בוש תלת פאזי עם תקע שוקו. השקע שלי הוא סיקון אדום. זו דירה חדשה וראיתי שאני מקבל 2 פאזות, זו הסיבה שהכיריים לא נדלקות? הן צריכות בהכרח שלוש פאזות?
תודה
|
|
|
|
|
•
|
|
|
May 28, 2024 | 19:58 |
|
אם יש לך שקע סיקון ותקע שוקו זה לא מתחבר...
האם החלפת את התקע?
נושא שני, כיריים אינדוקיציה ביתיות עובדות על 2 פאזות.
אם משהו לא עובד, ייתכן שלא חיברו נכון או שחיברו על פאזה לא קיימת.
אם החלפת את התקע וחיברת וזה לא עובד, תזמין חשמלאי שיבדוק שהפאזות והאפס מחוברים נכון.
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
May 23, 2024 | 19:48 |
|
שלום וברכה,
אשמח לקבל את השאלות לוועדה של חשמלאי בודק סוג 2.
kfiranavi@gmail.com
תודה מראש.
|
|
|
|
|
•
|
|
|
May 24, 2024 | 06:43 |
|
בפורום של אריאל סגל ישנם משתתפים שמדי פעם מעלים שאלות שהיו להם בוועדה ובחלקם מופיע תגובות של אריאל עם תשובות.
אני לא מכיר איזו חוברת או קובץ שמרכזים את השאלות שיהיו כמו למשל במבחן של רישיון חשמל להנדסאי/מהנדס בכתב. אם יש משהו דומה לבודק 2 אשמח גם לקבל. הכי טוב זה לעבור קורס בודק 2 שמכין טוב לוועדה.
בהצלחה
|
|
|
|
|
|
|
|
מקרא:
ללא תוכן °
הודעה חדשה