•
|
|
|
Dec 10, 2024 | 00:05 |
|
מעוניין להתקין בארון חשמל מונה פרטי תלת פאזי עם חיבור WIFI כדי לעקוב אחרי צריכת החשמל ולוודא שהמונה של חברת החשמל לא מזייף.
מישהו יכול בבקשה להמליץ על מונה כזה?
תודה,
ליאור
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Nov 27, 2024 | 19:24 |
|
שלום, קניתי מפסק מגע 3 מצבים כולל שלט והשאלה איך אני מחבר לפי המפסק הישן שבו מחוברי 4 גידים שבהם שניים ביחד (אפס משותף?) הוספתי תמונות. תודה לעונים
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Dec 06, 2024 | 20:12 |
|
דרושים עובדים ל עבודה מהבית, בקלדנות, הזנת תוכן, תמלול, הזנת נתונים, סקרים, נציג שירות ועוד! לפרטים שלחו לנו וואטספ 055-7042211
קישור מצורף:
עבודה מהבית
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Dec 02, 2024 | 09:33 |
|
שלום לכולם,
לאחרונה נכנסתי לדירה חדשה.
אתמול קפץ החשמל בעת הדלקת תנור.
אחרי ניסוי וטעיה התברר שהקומקום, המקרר והתנור יושבים על אותו הפיוז - קפץ פיוז אחד והשקעים שלהם הפסיקו לעבוד.
בעל הדירה מתייעץ עם החשמלאי שעשה את העבודה, אבל אני פוחד שלא יהיה אמין.
האם המצב תקין? מה אפשר לעשות כדי לשפר אותו בלי לקדוח בקירות?
בתמונה ניתן לראות את לוח החשמל, אחד הפיוזים האדומים הוא זה שקפץ.
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Dec 02, 2024 | 13:22 |
|
ובנתיים אל תשתמש בקומקום ובתנור בו זמנית כדי לא לעבור את מקסימום ההספק המותר.
לא יודע לגבי תקינות וחוקיות העבודה הקודמת, אבל כדי שזה לא יקרה צריך להפריד את הקווים, ובמקרה הצורך להשחיל כבילה חדשה לשקעים.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Nov 27, 2024 | 16:35 |
|
שלום
אני מתחזק מבנה משרדים. עכשיו יוצאים לשיפוץ ואני רוצה לשדרג לחשמל חכם.
עם מי כדאי לעבוד/להתייעץ?
יש חברה מומלצת?
תודה
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Nov 26, 2024 | 16:31 |
|
שלום
יש לי מבנה משרדים שבקומה העליונה יש שטיח על כל הרצפה.
יש כמה משרדים שטוענים שיש חשמל סטטי וזה גורם למסך מחשב להיות שחור לכמה שניות ואז נדלק שוב.
מכירים תופעה כזו?
מה ניתן לעשות?
ץודה
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Nov 27, 2024 | 07:34 |
|
אכן עם שטיחים והליכת העובדים עליהם מהחיכוך נוצר מטען סטטי שיוצר שדה חשמלי מסויים ולעיתים בקרבת המסכים בשילוב הכיסא עם הסיבים של בגדי העובד כאשר הוא נע או קם המסך מקבל הפרעה. נסה להרכיב פרומגנט עגול המתלבש על כבל על הכבל hdmu או איזה כבל שמורכב במסך.
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Nov 21, 2024 | 11:15 |
|
שלום לכולם.
מפסק 3200A שמתנתק, מותר לחבר חזרה ללא קשר לסוג הרשיון?
- האם יש נוהל בדיקה לפני שמחברים חזרה כדי לברר את סיבת הניתוק, כדי לא להחזיר מפסק שהתנתק בגלל קצר?
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Nov 27, 2024 | 05:31 |
|
חיבטר מפסק (מופסק לא מנותק) אינה נחשבת עבודת חשמל אם כי רק חשמלאי יכול לבצע במידה והלוח מותקן בחדר חשמל שהגישה אינה מותרת לאדם שאינו חשמלאי. לגבי המפסק זה תלוי. ישנם מפסקים עם יחידות הגנה מובנות וצגים שנותנים אינדיקציה על מצב טריפ וישנם מפסקים שללא אינדיקציה ורק עם מגע יבש שמחליף מצב במידה ויש טריפ וממגעים אלו מוציאים להתראה חיצונית. השאלה מה דגם המפסק. בנוסף כאשר בוצע טריפ אסור לחבר שוב את המפסק וחייב לבצע בדיקת בידוד לכבלים שהמפסק מזין ולאתר אם יש קצר.
|
|
|
|
|
|
|