|
|
|
|
השלמה לזרם חזק - מהפיכת הAI
מאת:
pumikipo
Jul 13, 2025
||
23:34
סיימתי לימודי הנדסת אלקטרוניקה לפני קצת יותר עשור.
היום אני עובד בהייטק, ברך השם משתכר גבוה, אבל כל מהפכת הAI גורמת לי ממש לחשוב על השלמה אקדמית לזרם חזק על מנת שתהיה לי תוכנית ב עם מקצוע נדרש ביד.
אציין שאני לא מעוניין לרדת בשכר בצורה כל כך משמעותית, כך שסביר להניח שלא אעבוד כחשמלאי, אבל אני מאוד אוהב את התחום כתחביב ולומד אותו שנים לבד בבית. מערכות הספק, הארקות וכו.
בתואר למדתי המרת אנרגיה, מעבדה להמרת אנרגיה ושדות אלקטרו מגנטיים. כך שנשארו לי רק 5 קורסים ופרוייקט.
יש פה עוד מישהו שהיה במצב שלי? עשור אחרי, עם ילדים ומשרה מלאה וחוזר פתאום ללימודי הנדסה?
יש פה מישהו שעשה את השלמה הזאת ויכול לתת טיפים?
בכמה זמן אפשר לסיים את זה כאשר לוקחים את זה יחסית רגוע?
תודה מראש,
אבי
|
|
|
•
|
השלמה לזרם חזק - מהפיכת הAI
pumikipo
> אתה נמצא כאן
|
|
|
Jul 13, 2025 | 23:34
|
|
סיימתי לימודי הנדסת אלקטרוניקה לפני קצת יותר עשור.
היום אני עובד בהייטק, ברך השם משתכר גבוה, אבל כל מהפכת הAI גורמת לי ממש לחשוב על השלמה אקדמית לזרם חזק על מנת שתהיה לי תוכנית ב עם מקצוע נדרש ביד.
אציין שאני לא מעוניין לרדת בשכר בצורה כל כך משמעותית, כך שסביר להניח שלא אעבוד כחשמלאי, אבל אני מאוד אוהב את התחום כתחביב ולומד אותו שנים לבד בבית. מערכות הספק, הארקות וכו.
בתואר למדתי המרת אנרגיה, מעבדה להמרת אנרגיה ושדות אלקטרו מגנטיים. כך שנשארו לי רק 5 קורסים ופרוייקט.
יש פה עוד מישהו שהיה במצב שלי? עשור אחרי, עם ילדים ומשרה מלאה וחוזר פתאום ללימודי הנדסה?
יש פה מישהו שעשה את השלמה הזאת ויכול לתת טיפים?
בכמה זמן אפשר לסיים את זה כאשר לוקחים את זה יחסית רגוע?
תודה מראש,
אבי
|
|
|
|
|
|
|
מקרא:
ללא תוכן °
הודעה חדשה